Reageer

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

Louise
Betrouwbaar, vakbekwaam, enthousiast, creatief, vrolijk, gezellig, lief en ondernemend. Kortom vele eigenschappen waarom wij Louise als gastouder hebben gekozen. Louise bedankt voor de stap die je hebt genomen!

Marjan Jonker

blij meisje
Als mijn kleine meid tijdens onze vakantie vraagt, wanneer ze weer naar Louise mag om haar alles te kunnen vertellen wat ze al weer kan en mee maakt, dan weet ik dat ik geen betere opvang voor haar kan hebben, Het kleinschalige, de gerichte persoonlijke aandacht, de gezellige sfeer en de leuke activiteiten maken dat ze elke maandag vol plezier gaat. Louise dankjewel, je deed het altijd al top, maar hier, in je eigen omgeving en droombaan, komt je passie nog meer tot uiting. Dankjewel!

Marjon Nijkamp

Geweldige pedagogisch medewerker
Louise is een geweldige pedagogisch medewerkster! Hart voor de kinderen, creatief, oog voor pedagogiek/ontwikkeling en zeer betrouwbaar. Het is dat mijn kinderen de leeftijd niet meer hebben anders was ik er graag voor omgereden (vanuit Hengelo). Heel veel succes Louise!

Hestia ten Vregelaar

ervaring ouder
Onze zoon komt drie keer per week bij Louise en hij geniet er volop. Hij is dol op Louise, de schommels, de glijbaan en het knutselen. Louise bedenkt vaak leuke activiteiten voor de kinderen, zoals koekjes bakken, pizza maken of een bezoekje aan de kinderboerderij. Wij zijn heel erg tevreden met deze kleinschalige opvang. Alle aandacht gaat naar de kinderen en hun behoeftes. Super!

Hannelore Noort

Veel succes met de nieuwe website!
Wij wensen Louise heel veel succes met de nieuwe website en haar kinderopvang! Bij vragen over de website staan wij voor u klaar.

Klantenservice PM