Over ons

Het starten als gastouder, het opvangen van kinderen aan huis, mijn werk uitoefenen in mijn directe leefomgeving. Het lijkt wel of een droom uit komt.

We zijn er, met de inrichtng van de kinderopvang, in geslaagd om voldoende ruimte te hebben voor de kids om binnen en buiten te spelen en toch ook prive nog voldoende ruimte over te hebben. We vonden het belangrijk dat de opvangactiviteiten en ons prive leven met de honden niet door elkaar lopen.
Hiervoor hebben we een deel van onze tuin en ons bijgebouw ingericht voor de kinderopvang.
Het bijgebouw is voorzien van alle voorzieningen om een aangenaam verblijf mogelijk te maken. De kinderopvang heeft een aparte toegang en is voorzien van vloerverwarming.

De inrichting en de indeling zegt denk ik iets over mijn aanpak en manier van werken. Mijn ervaring heeft me geleerd dat het goed is dat kinderen met andere kinderen leren spelen en omgaan, echter de ontwikkeling van het kind verschilt per kind en vraagt soms om specifieke aandacht. Vandaar dat ik werk met Kiki (VVE voor gastouders) dat houdt in dat ik veel met thema's werk. Als gastouder wil ik de kinderen graag veiligheid, warmte en gezelligheid bieden. De kleinschaligheid waarmee ik nu bezig kan zijn biedt mij de gelegenheid om er echt voor het kind te zijn. Het is juist die meerwaarde die ik graag wil bieden om samen met de ouders te komen tot een fijne opvang, pedagogisch verantwoord met ruimte voor actie en spel en daar waar nodig gerichte aandacht

Het werken met kinderen is mijn passie, vandaar dat ik nu voor mezelf begonnen ben.

Mijn minicreche is nu geopend van dinsdag t/m donderdag van 7.00 -18.00 uur
Share our website